Change Academy

Positief Links brengt verandering: de Change Academy!

 

Positief Links komt in actie! We hebben de afgelopen anderhalf jaar zo veel mooie, goede ideeën gelezen, gezien, gehoord en gepitcht dat we ons niet meer kunnen inhouden. We gaan ervoor op de bres! We gaan actievoeren, politici aanspreken, protesteren, lobbyen, opiniestukken schrijven, met zo veel mogelijk mensen praten, brandbrieven schrijven, groepen bij elkaar brengen – net wat er nodig is om onze ideeën werkelijkheid te laten worden.

Hoe dan?

We hebben aan heel Positief Links de vraag gesteld: waarvoor moeten we ons inzetten? We hebben vijf ideeën geselecteerd die op Ideeënfabrieken en op Argu veel bijval kregen. Het winnende idee: ‘verlaag de belasting op reparaties

Met een klein groepje Positief Linksers gaan we nu een half jaar lang alles op alles zetten om de dat idee werkelijkheid te laten worden. Dat noemen we de Change Academy. Daar krijgen de ‘change makers’ training van politici, lobbyisten en activisten om zo snel mogelijk de kneepjes van het vak te leren. En daarna gaan natuurlijk de handen uit de mouwen om het idee een stapje dichterbij verwezenlijking te laten komen.

Is dat iets voor jou?

Meld je aan voor de Change Academy! We zijn op zoek naar een klein team van changemakers die zich een halfjaar lang willen inzetten om belastingverlaging op reparaties werkelijkheid te laten worden. Wij regelen training en workshops van experts die weten hoe je verandering teweeg brengt. Jij draagt bij aan een betere wereld door met die opgedane kennis actie te voeren voor belastingverlaging op reparaties. Klinkt goed, toch?

Houd je van actievoeren? Lobbyen? Campagnevoeren? Protesteren? Of ben je meer van het schrijven van artikelen en het mailen met Kamerleden? Wij kunnen alle talenten goed gebruiken. Stuur een mail naar contact@positieflinks.nl met je CV en vertel in één alinea je beste idee om belastingverlaging voor reparaties onder de aandacht te brengen van alle Nederlanders. Wij horen graag van je!

Goed om te weten:

  • Looptijd Change Academy: van 22 september 2017 tot maart 2018
  • Data om vrij te houden: vrijdagavond 22 september, zondagmiddag 1 oktober, zondagmiddag en 22 oktober en zondagmiddag 5 november. Dan zijn de eerste workshops en trainingen!
  • Locatie van trainingen: Utrecht, vlakbij het station
  • Eigen bijdrage: 25 euro (zo kunnen wij locaties en sprekers regelen)

Na een halfjaar, in het voorjaar van 2018, komt de eerste Change Academy van Positief Links tot een eind. Dan gaan we weer stemmen voor een volgend idee waar we ons zes maanden lang hard voor gaan maken.