Doneren

Positief Links draait volledig op individuele steun

Donaties

Positief Links is een politieke startup die geen winstoogmerk heeft en de funding 100% in de eigen activiteiten stopt. Positief Links is ingeschreven als een Stichting bij de Kamer van Koophandel.

Positief Links draait volledig op individuele donaties. We crowdfunden al onze activiteiten, de website, de zaalhuur en de promotie. Via Chuffed kun je makkelijk en veilig een donatie doen. Zowel eenmalig als periodiek.

Gezocht: jullie hulp

 

Dit jaar hebben we een zeer succesvolle crowdfundcampagne gedraaid waarmee we 2016 hebben kunnen financieren, maar ook in 2017 willen wij doorgaan met onze activiteiten!

Dit betekent dat we alle hulp kunnen gebruiken en zeker ook financieel. Doneren kan daarom en alles is daarbij welkom. Hieronder zie je hoe je kan helpen.

Bij een beweging als Positief Links gebeurt er echt iets met iedere euro

Meer info:

 

Tot nu toe draait Positief Links op de energie van vrijwilligers die de urgentie voelen om dit project van de grond te krijgen. De investeringen tot nu toe, zoals het oprichten van de stichting Positief Links, het bouwen van deze website en de organisatie van alle ideeënfabrieken zijn door dezelfde groep vrijwilligers opgebracht.

Om onze ambities te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar mensen die Stichting Positief Links bij willen staan. Dit kan in de vorm van financiële middelen en betrokkenheid door advies en ervaringen te delen.

Sponsor via:

NL05 INGB 0007 2839 51 t.n.v. Stichting Positief Links (ANBI pagina)

KvK nummer: 64834611

Doe mee!

 

De negatief rechtste boventoon verdient een stevig tegengeluid en dat is precies wat Positief Links – de politieke startup doet, door links-progressieve mensen en ideeën op nieuwe manieren te mobiliseren. Sluit u daarom vandaag nog aan!

Neem contact op