progressieve ideeën, linkse samenwerking, bottum-up.

VOORUITGANG

Progressieve ideeën

Wij geloven dat de wereld van morgen mooier zal zijn dan de wereld van vandaag. Wij geloven in een samenleving waarin niemand zich zorgen hoeft te maken of deze maand de huur nog kan worden betaald. Een samenleving waarin iedereen én genoeg spullen én voldoende tijd heeft. Waarin er werk is voor diegenen die willen werken en waarin iedereen de mogelijkheid heeft om een opleiding te volgen en om zorg te vragen. Een samenleving die groen en duurzaam is. Een gezonde samenleving waar het goede leven niet langer gedefinieerd wordt door bezit, geld en status. Maar deze wereld komt er niet vanzelf!

PROGRESSIEF

Experimenteren

We gaan op zoek naar en experimenteren met nieuwe creatieve manieren om interactie tussen mensen over politiek te bevorderen. We doen dit niet ongekleurd, Positief Links richt zich op linkse progressieve mensen en ideeën. We werken niet in het kader van een politieke partij, maar staan open voor alle links-progressieve mensen, of ze nu lid zijn van een partij of niet. Het is een toekomstbeweging met zo min mogelijk kaders die probeert zo veel mogelijk mensen samen te brengen voor inhoudelijke discussie en ideeënvorming, zowel fysiek als digitaal.

UITWISSELING

Het gesprek

Om te zorgen dat de wereld van morgen beter is dan die van vandaag, is kritieke massa nodig. Mensen die samen opstaan en zeggen, schreeuwen: ‘Nee wij accepteren niet dat onze stem er niet toe doet! Wij weigeren te leven in een wereld waar winst boven alles gaat!’ Deze missie gaat voorbij aan partijpolitiek en vereist dat mensen niet denken in oude verbanden. Deze missie vraagt om mensen die in staat zijn buiten gebaande paden en structuren te denken. Denken, dromen en werken jullie met ons mee?

10

AANTAL IDEEENFABRIEKEN

746

BEZOEKERS IDEEENFABRIEKEN

3455

FACEBOOK LIKES

21

BLOGS & VIDEOS

team_image
Oprichter - Strategie - Financiën

Gerard Oosterwijk

team_image
Oprichter - Opiniefabriek - Ideeënfabriek

Wimar Bolhuis

team_image
Oprichter - Website - Ideeënfabriek

Wouter Welling

team_image
Oprichter - Vrijwilligerscoördinator - Samenwerking

Kim de Jong

team_image
Financiën - Ideeënfabrieken

Martin Slaats

team_image
Communicatie

Stijn Kloosterboer

team_image
Website - Film

Eric Taal

team_image
Ideeënfabriek

Colette Bos

team_image
Opinies - Vlogs - Ideeënfabrieken

Annerijn Vink

team_image
Ideeënfabrieken

Peter de Haan

Wil je meedoen en deze beweging samen verder helpen?