Ideeënfabriek #11 Den Haag – 28 september 2018

Ideeënfabriek Den Haag

Ideeënfabriek #11 Den Haag – 28 september 2018

Ideeënfabriek: 10 jaar na de crisis. Hoe staan we er nu voor?

Locatie: Pakhuis de Règâh! Hoefkade 11, Den Haag

Inloop vanaf: 19:30

Start programma: 20:00 (einde 22:00)

Prijs: gratis


 

LINE-UP:

 

Amma Asante (Tweede Kamer, Volkskrant) met een radicaal plan om schulden tegen te gaan

 

Lena Hartog (klimaatactiviste) over hoe verschillende bewegingen druk zetten op de financiële sector en samen ruimte maken voor een alternatieve economie

 

Mikal Tseggai (gemeenteraadslid in Den Haag) over hoe we segregatie tegen kunnen gaan

 


In september is het exact 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers omviel. Sindsdien zijn we in een wereldwijde financiële en economische crisis beland, waarvan het nog maar de vraag is of die echt voorbij is. De 11e Ideeënfabriek van Positief Links maakt de stand op. Hoe staan we er nu voor? Is de crisis echt voorbij? Kunnen we weer werken, leren, wonen en van de natuur genieten zoals voor 2008? En zijn we nu beter voorbereid op een nieuwe crisis? Of hebben we nieuwe oplossingen nodig? Dat bespreken we met positieve pitches, constructieve discussies en snelle stemrondes.

 

Jullie kennen inmiddels het concept. Een Ideeënfabriek is een productieve ontmoetingsplek voor linkse dromers, denkers en doeners. Bij de Ideeënfabrieken krijgen de mooiste ‘verborgen ideeën’ een podium en worden de deelnemers uitgedaagd mee te denken en met nieuwe ideeën te komen. Reken op een toffe, snelle, interactieve avond met politiek nieuwe stijl.

 

We zijn in ons oude vertrouwde Pakhuis de Règâh in Den Haag. Iedereen die zich aangetrokken voelt tot Positief Links is welkom! Meld je wel even aan via het Facebook evenement, dan weet je zeker dat je een plekje bemachtigt!

 

Ruim 80 links-progressieve medebezoekers. Goede pitches die je inspireren om in actie te komen. Discussiëren en digitaal stemmen met de iPads van Primoforum. En naderhand is er natuurlijk tijd voor een drankje. Daah mot je bè zèn.

 

Category

events